BBQ+goes USA

BBQ+ Vertegenwoordigt België en Europa op de American Royal World Series of Barbecue 2024!

Met trots kondigen wij aan dat BBQ+ als Europees kampioen BBQ 2023 is uitgenodigd voor de prestigieuze American Royal World Series of Barbecue in Kansas City! Dit evenement, dat jaarlijks duizenden BBQ-liefhebbers van over de hele wereld trekt, staat bekend als het grootste en meest gerenommeerde barbecuefestival ter wereld.

Wat is de American Royal World Series of Barbecue?

De American Royal, ontstaan in 1899, is een historisch evenement dat begon als een veetentoonstelling. Sinds 1980 maakt de World Series of Barbecue onderdeel uit van de American Royal, en het evenement is sindsdien uitgegroeid tot een iconische viering van de BBQ-cultuur. Met meer dan 500 teams, variërend van amateurs tot professionals, is het een waar spektakel waarin de kunst van het barbecueën centraal staat.

Teams strijden in verschillende categorieën zoals varkensvlees, rundvlees, kip, en ribs, waarbij ze hun beste creaties presenteren aan een panel van deskundige juryleden. De winnaars worden geëerd met de felbegeerde titels en prijzen, wat deze competitie niet alleen een uitdaging maakt, maar ook een eer om aan deel te nemen.

BBQ+ op de American Royal

Het team van BBQ+ is verheugd om Europa te vertegenwoordigen op dit prestigieuze evenement. Na onze overwinning bij het Europees Kampioenschap BBQ 2023 zijn we klaar om onze passie voor BBQ en onze unieke Europese twist op klassieke recepten te tonen aan een wereldwijd publiek. Onze deelname aan de American Royal biedt ons de kans om te leren van de besten in het vak, onze vaardigheden verder te ontwikkelen, en vooral om onze liefde voor barbecue te delen met gelijkgestemden.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen en kunnen niet wachten om onze smaken en technieken naar Kansas City te brengen. We kijken ernaar uit om deel te nemen aan de competitie, nieuwe vriendschappen te sluiten, en te genieten van de rijke barbecuetradities die de American Royal te bieden heeft.

Volg ons avontuur op onze website en sociale mediakanalen, en moedig ons aan terwijl we de wereld van BBQ veroveren op de American Royal World Series of Barbecue 2024

Steek de BBQ aan en volg ons naar Amerika!

*Blijf op de hoogte van onze laatste voorbereidingen, updates, en meer via Facebook. Samen maken we er een onvergetelijk avontuur van!

Over de American Royal World Series of Barbecue:

– Geschiedenis: Begonnen in 1980 als onderdeel van de American Royal, met wortels in de veetentoonstelling van 1899.

– Locatie:Kansas City, Missouri, VS

– Deelname: Meer dan 500 teams wereldwijd.

– Categorieën: Kip, varkensvlees, rundvlees, ribs, en meer.

– Publiek: Duizenden BBQ-liefhebbers van over de hele wereld.

Meer weten over de American Royal? Bezoek de officiële website van de American Royal (https://www.americanroyal.com/bbq/).