Dit speciale blend is uniek in zijn smaak, ontwikkeld voor het heerlijk mals kalfsvlees, maar ook perfect voor vis, gevogelte, groente en andere vleessoorten.
Naar de webshop
NL
De kruiden van BBQ+ zorgen voor een unieke smaak aan uw (barbecue) gerechten. Deze kruidige mix zorgt er voor dat uw gerecht een vollere smaak krijgt en daardoor nog lekkerder is. Pure kruiden, smakelijke specerijen die zorgvuldig zijn gedroogd. Enjoy!
Hoe gebruikt u een BBQ Rub: Strooi een medium laag van deze Rub 1,5 uur voor gebruik over uw vlees, vis of groente. Dit is een zogenaamde droog marinade. Gaar daarna uw product op de Bbq, in de pan of oven. Deze Rub bevat suikers, gaar daarom niet boven de 180 graden Celsius anders verbranden de suikers. Tussen de 110 en 160 graden gaan de suikers heerlijk karameliseren en ontstaat er een lekkere smaakvolle beschermde korst over het product.
GB
The herbs from BBQ + provide a unique taste to your (barbecue) dishes. This spicy mix ensures that your dish has a fuller taste and is therefore even tastier. Pure herbs, tasty spices that have been carefully dried. Enjoy!
How to use a BBQ Rub: Sprinkle a medium layer of this Rub over your meat, fish or vegetables 1.5 hours before use. This is a so-called dry marinade. Then cook your product on the Bbq, in the pan or oven. This Rub contains sugars, therefore do not cook above 180 degrees Celsius, otherwise the sugars will burn. Between 110 and 160 degrees the sugars start to caramelize wonderfully and a tasty, protected crust is created over the product.
Rubs zijn voor de barbecue en niet voor de grill
Naar de webshop
Elke discussie over het gebruik van rubs of kruiden moet beginnen met het verduidelijken van het verschil tussen grillen en barbecuen.
Grillen is een snelle methode op hoge temperatuur die geschikt is voor het garen van bijvoorbeeld hamburgers of steaks.
Barbecueën is een langzame, lage temperatuur (meestal 110° C) methode die u zou kunnen gebruiken om bijvoorbeeld een hele varkensschouder of brisket te koken.
Dit is een enorm verschil en het misverstand leidt tot de misvatting dat Rubs moet worden gebruikt voor het grillen. Onjuist! Onze Rubs zijn bedoeld voor barbecueën, niet voor grillen.
Suiker is een van de primaire componenten van een Rub en begint te verbranden bij 170°C.
Gebruik dus rubs voor barbecuen op lage temperatuur en roken, niet voor grillen.
Voor grillen op hoog vuur, hebben we C ontwikkeld Heat for All, een lekkere spicy kruiden mix ideaal voor het lekkere grill werk.